Et forum hvor vampyr hersker byerne og varulve hersker skove magikere der hersker ved kysten, dæmoner og engle som er hvor de kan
 
IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Lør maj 19, 2012 9:21 pm
Top posters
Malao
 
Fiona Angelina
 
watson
 
Fillipe McGrath
 
Amanda
 
Freja
 
moriarty
 
Lenora ´Diamond´ Rachel
 
Akuma
 
Demetri
 
Top posting users this month
Top posting users this week
Nyheder om chatten
Lør maj 05, 2012 4:09 am by Amanda
Hej alle sammen her på siden. Jeg har lavet en smule om på chatten så i også kan skrive imens i emner. Men det er ikke ensbetydende med i ikke skal emne, tvært imod.
En anden ting er at når i skriver i emner er det ikke ligesom i chatten, i skal skrive noget mere og hus det ikke er med samme tegnsætning som der i. Jeg har også smidt lidt andet her ind på siden, så i kan se hvem der er …


Comments: 0
Statistics
Der er i alt 23 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Evenora

Vores brugere har i alt skrevet 496 indlæg in 55 subjects

Share | 
 

 Forhistorien

Go down 
ForfatterBesked
watson
Admin
watson

Antal indlæg : 58
Join date : 04/03/12
Url bo sted : Byen

IndlægEmne: Forhistorien   Tirs mar 27, 2012 7:25 pm

Det hele startede med at døden, krig, pest og dovenskab, de var de første fire der var før noget andet kom til. Men på et tidspunkt for mange milliarder af år siden, kom krig og død op at slås, fordi at de kedet sig. Ved at død og krig var oppe og slås kom der er kæmpe eksplosion som gjorde at universet kom til.

Da menneske kom til, og det er der ikke rigtig nogle der ved hvordan, de var der bare, var der nogle af menneske der var lidt andeles. Nogle af dem kom kun frem i mørket, andre kunne forvandle sig til ulve og andre kunne noget andet. Dem der kun kom frem i mørket kaldte man får Vampyre, dem som kunne forvandle sig kaldte man for Varulve, dem der kunne trylle kaldte man for magikere, der var dem som kunne se helt normale ud eller have horn, vinger og hale, dem kalde man for dæmoner, så var der de meget artige folk, de lidt for artige folk, dem kaldte man for engle.

Disse meget forskellige væsner blev jaget ud af andre mennesker, som ikke gad have dem i deres by. Væsnerne blev drævet ud til kysten, fra Portugal, Afrikas og USA, de blev kastet ud i havet alle sammen, der var ikke en der ikke blev smidt ud i havet, så væsnerne svømmede og svømmede, til de alle sammen kom til en lille ø, den lå midt ude i Atlanterhavet. En lille ø som ingen havde set før, der slog de sig ned. Der blev enige om at de ikke havde noget imod mennesker, så hvis der kom nogle mennesker, ville de ikke gøre dem noget. De blev også enige om at de ikke ville være onde mod hinanden.

Men efter nogle hundrede år kom de første par mennesker, som kiggede sig rundt for at se sig om. Alle væsnerne blev enige om at menneskerne skulle have det som var de der hjemme, men Vampyrerne var de første der ikke over holdte aftalen, at de ikke måtte røre mennesker, for nu kom der nyt blod. De havde savnet smagen af menneske blod og de var blevet trætte af alt det andet de havde fået. Da et af menneskeende gik en tur alene kom der en vampyr, som brak menneskets blod og mennesket døde. Da de andre væsner hørte om dette, blev de meget gale på vampyrerne, fordi at de ikke havde overholdt deres aftale om ikke at røre menneskeende. Vampyrerne blev derfor drevet ind i midten af øen, hvor de kunne få lov til at leve for sig selv, men vampyrer er meget gode til at lokke, de fik lokket nogle væsner og mennesker ind i midten når de var sultne. Nogle af menneskeende fik lov til at bo hos vampyrerne, for at de kunne formere sig, så vampyrerne aldrig blev sultne.

De andre blev mere og mere sure på dem, men efter mange hundrede år blev nogle af væsnerne lidt lige glade med vampyrerne, men varulvene var stadig meget gale på dem, selv om de fik noget kød fra de mennesker som de ikke skulle bruge. Det var derfor at varulvene slog sig ned i skovende rundt om midten af øen. Magikerne ville gerne være lidt alene, hvor de så kunne lave deres trylle trick, uden nogle ville blive forstyrret. Dæmonerne gik i lang tid uden at finde et sted for midten var blevet indtaget af vampyrerne og vampyrene mente ikke at de skulle andre steder hen, skovende uden om midten var blevet taget af varulvene for at kunne holde styr på vampyrerne og magikerne havde taget hele kysten for at de kunne være alene, men dæmonerne ville ikke finde sig i det så de tog med magt. nord og syd kysterne. De tog først nord og der efter syd kysterne. Magikerne blev meget overraskede over at de kom og der kom en meget blodig kamp som, varede i nogle år og til sidst fik dæmonerne da også kysterne nord og syd. De eneste som ingen helt tog sig af og igen var sure på var englene de havde ikke gjort nogen fortræd så de gik hvor de nu kunne, og sådan bor man stædig og man behandler hinanden på samme måde over for hinanden.


Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Forhistorien
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Dark World :: Alt til siden :: Alt om siden :: Verdens forhistorie-
Gå til: