Et forum hvor vampyr hersker byerne og varulve hersker skove magikere der hersker ved kysten, dæmoner og engle som er hvor de kan
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Lør maj 19, 2012 9:21 pm
Top posters
Malao
 
Fiona Angelina
 
watson
 
Fillipe McGrath
 
Amanda
 
Freja
 
moriarty
 
Lenora ´Diamond´ Rachel
 
Akuma
 
Demetri
 
Top posting users this month
Top posting users this week
Nyheder om chatten
Lør maj 05, 2012 4:09 am by Amanda
Hej alle sammen her på siden. Jeg har lavet en smule om på chatten så i også kan skrive imens i emner. Men det er ikke ensbetydende med i ikke skal emne, tvært imod.
En anden ting er at når i skriver i emner er det ikke ligesom i chatten, i skal skrive noget mere og hus det ikke er med samme tegnsætning som der i. Jeg har også smidt lidt andet her ind på siden, så i kan se hvem der er …


Comments: 0
Statistics
Der er i alt 23 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Evenora

Vores brugere har i alt skrevet 496 indlæg in 55 subjects

Share | 
 

 varulv regler

Go down 
ForfatterBesked
watson
Admin
avatar

Antal indlæg : 58
Join date : 04/03/12
Url bo sted : Byen

IndlægEmne: varulv regler   Søn mar 04, 2012 9:20 pmVarulve ligner helt almindelige ulve, men de er for det meste noget støre end de normale

Varulve er en meget aggressiv race som liner mennesker men de kan forvandle sig til varulve. Varulve lever i skoven hvor de forskellige stammer leder over et område, der er en skov nord for byen og en skov syd for byen hvor der er to forskellige stammer af varulve, nord skoven bliver styret af alfa hannen som hedder Moriaty, og syd skoven bliver styret af alfa hunnen som hedder Freja

Der er mange forme man kan være når man er vareulv.
Hishu - Human, det er det normale menneske der er ikke noget ved dem de linger andre mennesker
Dalu - Near human, er det stadige hvor man er lidt mere behårde en et menneske og er mere aggrasiv end et menneske.
Garu - Wolf man, det er det stadige hvor ens tøj vil gå i stykker når man forvandler sig til det stadige. Det vil sige at vis man forvandler sig til dette stadige vil man når man forvandler sig tilbage ikke have noget tøj på og sådan er det med alle de andre her efter dette stadige.
Urshul - Near Wolf, det er det stadige hvor man ligner mest en varulv uden at være det man er lidt støre end en normal varulv er.
Urhan - Wolf, det er det stadige hvor man er en varulv man kan være meget agrasiv i dette stadige og vis man ikke har fået noget kød i nogle dage vil man komme i dette stadige og ikke være sig selv man vil bare dræbe alt og alle.
Man er ikke som en hund når man er varulv, man er en ulv man har nogle hunde gener men man leger ikke, så som med ben eller pind.
Vis man vælger at blive varulv kan man skrifte form til alle stadierne oppe oven over, man kan altså forvandle sig til den man vil men man ligner mest et Hishu når man ikke er til møde hvor man ligner Urhan, eller når man er i kamp hvor man selv kan bestemme hvad man vil.

vis man vil være fuldblods er man født som varulv og gennem går en forvandling når man er et par måneder gammel, man forvandler sig til en lille hvalp næsten.
vis man er halvblods varulv bliver man bidt af en varulv, når det sker bliver man bevistløs og når man vågner vil man ikke kunne mærke det får nogle dage efter.

Regler
1. Varulve kan selv bestemme hvornår de vil forvandle sig.
2. Man skal være alfa for at må formere sig med andre varulv.
3. Man kan blive alfa ved at komme i c-rang.
4. Varulve kan ikke tåle sølv, halvblods får det dårligt ved at røre ved sølv og skal bruge 10 -12 dage på at få styrken igen, en fuldblods for en 3 grads forbrænding man vil altid have sårene men man vil have det godt efter en uges tid.
5. Hvis man som varulv bliver bidt af en vampyr får man træng til blod som en vampyr.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
varulv regler
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Dark World :: Alt til siden :: Alt om siden :: Race regler-
Gå til: