Et forum hvor vampyr hersker byerne og varulve hersker skove magikere der hersker ved kysten, dæmoner og engle som er hvor de kan
 
IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 14, Lør maj 19, 2012 9:21 pm
Top posters
Malao
 
Fiona Angelina
 
watson
 
Fillipe McGrath
 
Amanda
 
Freja
 
moriarty
 
Lenora ´Diamond´ Rachel
 
Akuma
 
Demetri
 
Top posting users this month
Top posting users this week
Nyheder om chatten
Lør maj 05, 2012 4:09 am by Amanda
Hej alle sammen her på siden. Jeg har lavet en smule om på chatten så i også kan skrive imens i emner. Men det er ikke ensbetydende med i ikke skal emne, tvært imod.
En anden ting er at når i skriver i emner er det ikke ligesom i chatten, i skal skrive noget mere og hus det ikke er med samme tegnsætning som der i. Jeg har også smidt lidt andet her ind på siden, så i kan se hvem der er …


Comments: 0
Statistics
Der er i alt 23 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Evenora

Vores brugere har i alt skrevet 496 indlæg in 55 subjects

Share | 
 

 Ny på siden.

Go down 
ForfatterBesked
Lenora ´Diamond´ Rachel
Nybegynder
Nybegynder
Lenora ´Diamond´ Rachel

Antal indlæg : 3
Join date : 21/03/12

IndlægEmne: Ny på siden.    Lør apr 21, 2012 9:23 am

Hej alle sammen

Jeg har både spørgsmål til vores admin crew, også søger jeg emner Smile

Til mine medspillere:

Kort om Lenora, hun tror fanatisk på en afart af den katolske kirke, og har brugt de sidste mange år på at holde lav profil og praktisere sin tro.
Hun er en skarp og skrubeløs kvinde på nogen punkter, men kan også være empatisk og respektfuld. det handler ikke om hun lider af personligheds spaltning, hun er blot religiøs, og loyal mod hvem end hun ser som frue eller herre. og hvis hendes tro eller jordlige ejer kræver en opgave klaret, så vil det blive gjort med grufuld effektivitet. hun er en sød og rar sjæl normalt, og mange ville nok ikke se den venlige pige som en blod sugende vampyr.
Resten kan i spørge ind til eller finde ud af i spillet Smile

Det jeg søger:

En herre/frue:
en hun kan være ´kæle dyr´ for. det må gerne være en dominat person. Herren eller fruen vil hun adlyde så loyal som hun er, og hun vil virkeligt arbjede for at give herren eller fruen en ejer følelse. hvad man bruger hende til er ligemeget, det kan være håndlanger, lejemorder, alt hvad ens fantasi kan tænke sig til. dog er hun mindre glad for en herre eller frue der vil have sex med hende, men hun vil ikke nægte det.

Venner/veninder/andre positive relatioer
Arbejdere kollegaer
Fjender/andre negative relationer
Nogen hun kan bo hos

Arbejdes givere:
Hvis hun har en herre eller frue, vil hun ikke arbjede for andre end den person.


Mit spørgsmål til admin crewet. må jeg være fuldblods vampyr "hunde øjne"

Også lidt kontruktiv kritik. jeg ved i kun er world of darkness inspireret, men denne sætning plagder mig lidt "alle byer bliver styret af en vampyr prins som, bliver ”styret” af den største vampyr som lever men nogle siger han er død, hans navn er Lord Dracula" Ifølge det jeg ved om world of darkness, så er den såkaldte ´Dracula´ i world of darkness en tre generations vampyr, og alle tre generations er i en dyb søvn, og det har de været ikke lang tid efter de forrådte anden generations vampyerne. og hvis de vågner, har de en blodlyst stor nok til at drikke verden tør, så det er lidt underligt han er død, eller levende Smile han sover jo bare... heldigvis Smile eller har jeg misforstået noget? ^^ eller bygger i systemet udenom den del. ?

Meeeen super fed side Smile stort bifald herfra Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amanda
Admin
Amanda

Antal indlæg : 32
Join date : 04/03/12
Url bo sted : Vampyr byen

IndlægEmne: Re: Ny på siden.    Man apr 23, 2012 6:37 pm

Hej Lenora.

Du kan desværre ikke blive fuldblods vampyr. Efter hvad jeg kan læse om hvordan din bruger er, så er det ikke sådan fuldblodsvampyrer er. Hvis du vil spille en "slave" så må du nøjes med at være normal vampyr.

Det med at Dracula lever er fra et pnp spil vi har spillet, hvor vi spillede varulve, og der var vi oppe at slås med ham. Men jeg tror min med admin mener det lidt alla det du skriver, for han skriver jo at nogle folk tror han er død og andre ikke, så han kan jo i realiteten bare sove.

Håber du fik svar, og tak fordi du syntes om siden.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://the-dark-world.danskforum.net
Lenora ´Diamond´ Rachel
Nybegynder
Nybegynder
Lenora ´Diamond´ Rachel

Antal indlæg : 3
Join date : 21/03/12

IndlægEmne: Re: Ny på siden.    Man apr 23, 2012 7:20 pm

Kære Amanda

Okay, så vil jeg adlyde min admin Smile selvom jeg ikke så nogen phygisk formulering af en fuldblods under deres beskrivelse, og at kravet var de bliv født vampyr. MEN det er jo jeres verden Smile

Vareulve mod Dracula? var i nogen bestemte vareulve? x3

Ham der masterofdisuise, er han virkelig så stræk så Lucifer frygter ham? vil bare gerne høre. og generalt om det kan passe han er dæmon og magiker på samme tid ^^ selvom det er mod racebeskrivelsen for magikere. han spiller sig selv, meget stærk. og det er nødvendigvis ikke et problem, men han kan jo alt, og alt frygter ham. altså ikke et brokker mig over en admins ret til at være sej, men da jeg prøvede at sætte en birolle ind, der var stærkere, så var det som om Reaper bliv strækere, og fjernet hele problemet på 5 minutter :3 også vender han sig om, og slår sig på en sten. det er sådan lidt underligt, at man kan være strækere end Lucifer, også bare slå sig på en sten. det virker ret ubalanceret. og det er nok ret vigtigt at vide hvor stræk han er, også spille ham sådan hele tiden. for jeg har intet mod stræke karaktere, men når man kan tage ting som eleksir mod solen frem, så en vampyr kan drikke den og gå udenfor i solen. det er altså meget spil kontrollerne. han var vel ikke en løsning på alt. skal ikke bestemme hvad en admin gør, men han er liiiiiiiidt stærk. Smile

Så lidt! det er en fed side, og da jeg hørte i også var admins på TheUnderworld, fra Fiona, så bliv jeg helt sådan ´fuck hvor er de epic´ at have to fede sider er jo sejt! ovevejer at joine jeres anden side også x3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amanda
Admin
Amanda

Antal indlæg : 32
Join date : 04/03/12
Url bo sted : Vampyr byen

IndlægEmne: Re: Ny på siden.    Man apr 23, 2012 7:45 pm

Vi skal nok lige få rettet marster.... og det med at være varulve, det var et spil som min medadmin har spillet i et halvt år i en pnp gruppe og har været varulv der i. De kan jo forvandle sig til alle tingene han har forklaret i reglerne.
Og det med at være admin i theunderworld passer ikke helt, men vi har et par sider mere, det er rigtigt. Vi er begge inde på theunderworld, men vi er ikke admins der inde. du må da godt få de andre sider jeg har lavet
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://the-dark-world.danskforum.net
Lenora ´Diamond´ Rachel
Nybegynder
Nybegynder
Lenora ´Diamond´ Rachel

Antal indlæg : 3
Join date : 21/03/12

IndlægEmne: Re: Ny på siden.    Man apr 23, 2012 11:12 pm

Okay Smile
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amanda
Admin
Amanda

Antal indlæg : 32
Join date : 04/03/12
Url bo sted : Vampyr byen

IndlægEmne: Re: Ny på siden.    Man apr 23, 2012 11:59 pm

http://den-store-djevlekrig.danskforum.net/
http://the-seven-dragons.danskforum.net/

Det er de to, ud over den her jeg har lavet fra bunden af, the saven dragons er mere Watson, men har hjulpet. Jeg har så også været med admin på nogle andre sider, men dem er jeg ikke rigtig på så meget mere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://the-dark-world.danskforum.net
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Ny på siden.    

Tilbage til toppen Go down
 
Ny på siden.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
The Dark World :: Alt til siden :: Alt om siden :: Tråde-
Gå til: